Tineri duşi în cătuşe la sediul poliţiei, după un scandal în Parcul Tineretului

catuse pe mainiPoliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin serviciul unic de urgenţă 112, marţi dimineaţă, la ora 04:00,  despre faptul că într-o parcare din cartierul Parcul Tineretului un grup de tineri tulbură liniștea și ordinea publică. 

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii i-au identificat Alin Daniel A. de 27 ani, Nicolae C. de 28 ani și Ionuţ I. de 31 ani, toți din municipiul Botoșani, care se manifestau agresiv, au avut un comportat sfidător față de echipajul de poliție, opunându-se conducerii la sediu.

În aceste împrejurări s-a impus imobilizarea prin încătuşare a celor trei tineri, aceştia fiind conduşi la sediul poliției, unde li s-au întocmit acte procedurale  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi sfidarea organelor judiciare .

 

One thought on “Tineri duşi în cătuşe la sediul poliţiei, după un scandal în Parcul Tineretului

  1. Ar trebui ca organele abilitate sa patruleze noaptea si pe Aleea Calugareni nr.5 (ANL-uri), deoarece si in aceasta zona unii ” tineri” perturba linistea aproape in fiecare seara, si nimeni nu ia nici o masura. Sper ca, pe aceasta cale sa se ia masuri in aceasta privinta.Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *