Preşedintele CJ îşi petrece vacanţa la mare, la o vilă în staţiunea Neptun. Vezi cât a costat închirierea!

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean îşi petrece concediul la mare în acest an. El a închiriat deja o vilă în staţiunea Neptun, pentru care a plătit 2000 euro. Vila este una situată într-un complex de vile de lux din Neptun. Florin Ţurcanu va merge cu prietena sa şi cei doi copii ai săi, însă îi va lua în vacanţă şi pe cei trei copii ai săi din prima căsnicie. Preşedintele Consiliului Judeţean este adeptul vacanţei în ţară, pentru că, spune el, România este o ţară frumoasă.

Este o vilă în cadrul unui complex, pe malul apei, pentru toţi copiii. Familia mea e mare. Suntem şapte. Este o vilă cu trei camere, trei băi, living şi bucătărie. Sunt multe staţiuni frumoase în România, pe care nu am avut timp să le văd şi atunci ce rost are să mă duc în străinătate. Unde merg eu acum, cred că este una din cele mai frumoase staţiuni poate din România„, a spus Florin Ţurcanu.

Acesta va intra în vacanţă de miercuri şi va sta zece zile. Atribuţiile sale vor fi luate de vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu.

2 thoughts on “Preşedintele CJ îşi petrece vacanţa la mare, la o vilă în staţiunea Neptun. Vezi cât a costat închirierea!

  1. Gata ti-ai terminat treaba te duci sa te relaxezi, esti foarte obosit dupa atatea proiecte- spalat covoare, marit birou,pus flori, curatenie pe la WC, sperietori de porumbei, ales membri ATOP si stabilit indemnizatia, multa munca meritati un concediu pe cinste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *