Primarul Ovidiu Portariuc, mulţumit de rezultatul referendumului

ovidiu portariucPrimarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, s-a arătat, duminică seară, mulţumit de rezultatul referendumului pentru demiterea preşedintelui. El estimează că prezenţa la vot în municipiul Botoşani este de circa 45%, ceea ce- consideră el- este un rezultat bun, pe fondul boicotului democrat-liberalilor.

Eu zic că am obţinut un scor bun. Suntem pe primul loc între judeţele din Moldova. Aproape 45.000 de botoşăneni s-au prezentat la vot. Dacă calculăm din cifra reală a celor cu drept de vot, care este în jur de 70.000, cred că procentul real ar fi undeva în jur de 65%. Ce va fi foarte ciudat ca in urma validarii acestui referendum, daca cumva nu va fi demis presedintele, e ca va fi hotarat de romanii care au stat in fata televizorului sau au preferat sa se plimbe, in detrimentul celor care au votat, ceea ce e oarecum anormal intr-o democratie”, a afirmat Portariuc.

2 thoughts on “Primarul Ovidiu Portariuc, mulţumit de rezultatul referendumului

  1. Domnule Portariuc sunt unul din cetatenii acestui municipiu care nu a participat la vot. Neparticiparea subsemnatului la vot a fost ca urmare a modului cum s-a schimbat conducerea tarii in 3 zile. Dupa cum stiti in iarna am participat timp de o luna de zile la protestele impotriva lui Basescu si a lui Boc. Deci nu indemnul lui Basescu de a nu participa la vot m-a determinat sa nu particip ci faptul ca nu vreau sa fiu doar o unealta a politicienilor numai cand au nevoie sa-si ocupe ei functiile. Cine plateste cheltuielile cu referendumul de peste 20 de milioane de euro ? Mai multe detalii pe http://www.stelian-aivancesei.ro

  2. Cred ca ar trebui sa ne facem toti treaba pentru a ajunge in Europa pe care tot o amintiti, nu sa frecam menta si sa stam pe la partide cu limba scoasa si cu mana intinsa. Probabil ca veti intelege prea tarziu dar noua, cei care mai muncim in tara asta, ne este scarba de dumneavoastra si de toate partidele politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *