Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu: La nivelul judeţului Botoşani voi lua peste 65% prezenţă la vot şi peste 70% DA

Florin si Mihai Turcanu la votPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a votat pe liste suplimentare la una din secţiile de votare de la Şcoala 14. Acesta a venit însoţit de prietena sa, Roxana Anuşcă, dar şi de fratele său, Mihai Ţurcanu, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

La ieşirea de la cabina de vot, Florin Ţurcanu a declarat că nu are emoţii în privinţa rezultatului votului.

Am votat pentru stabilitate, libertate şi pentru o Românie liniştită şi prosperă. Sunt convins că vom valida acest referedum la nivel naţional. La nivelul judeţului Botoşani voi lua peste 65% prezenţă la vot şi peste 70% DA. Coordonez politica de mai demult şi ştiu cum se aşează lucrurile„, a spus Florin Ţurcanu.

Florin Turcanu la votLa rândul său, Mihai Ţurcanu a precizat că a votat „pentru continuitate, stabilitate şi liniştea românilor în primul rând. Să terminăm cu această nebuneală şi stres la nivel naţional„, a adăugat fratele lui Florin Ţurcanu.

3 thoughts on “Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu: La nivelul judeţului Botoşani voi lua peste 65% prezenţă la vot şi peste 70% DA

  1. Ca intotdeauna moldovenii sunt calici dar fudui ne meritam soarta, nu cunoastem democratia, Turcanu a votat pentru ca lui sa-i mearga bine doar nu va inchipuiti ca noua, doar s-a vazut ce a facut de canbd a vebit la conducere.

  2. mai leguma oligofrena, te comporti parca ar fi judetul tau si noi sclavii pe care-i tii noaptea incuiati la munca la brutaria ta de la dracsani…tu ai sa ai o soarta mai cruda decat au avut alti conducatori!

  3. Ai mare dreptate Ana. Toti trei sunt multumiti; unul presedinte CJ,altul nu stiu ce functii pe la minister, a treia persoana – amanta – consilier, membru ATOP…normal ca au votat pentru continuitatea acestor functii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *