Tânăr reţinut pentru mai multe furturi

telefon mobilUn tânăr de 27 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a comis mai multe furturi. Vineri seară, Poliția Municipiului Botoșani a fost sesizată de către Ana Ș. din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că  o persoană cunoscută, respectiv Nicu I. de 27 ani, din municipiul Botoșani, i-a sustras un telefon mobil în valoare de 400 lei.

În urma investigaţiilor întreprinse de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale – Poliţia municipiului Botoşani, suspectul a fost identificat pe raza municipiului Botoșani şi a fost condus la sediul poliției, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tânărul este cercetat şi în alte două cauze penale. Pe 5 iulie, acesta i-a promis părții vătămate B. E. că îi va achiziționa un televizor la jumătate de preț, din raionul de produse electronice a unui supermarket din municipiul Botoşani, în scopul de a obține pentru sine un folos material injust de 600 lei, iar în noaptea de 22 spre 23 iulie, în jurul orei 21.45, i-a sustras un telefon mobil părții vătămate D. R. din municipiul Botoşani, în valoare de 300 lei.

În aceste împrejurări, ieri, 28 iulie, poliţiştii au dispus faţă de suspect măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoșani, acesta fiind de asemenea prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Botoșani cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței de judecată în vederea luării fața de acesta a măsurii procesuale de  arestare preventivă, propunerea fiind respinsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *