Serviciile prestate de Memorialul Ipoteşti, taxate. Vezi cât costă o cazare la pensiunea „Floare albastră”!

Consilierii judeţeni au decis în şedinţa de vineri să închirieze, contra cost, spaţiile de cazare de la Memorialul Ipoteşti. Astfel, o cameră cu două sau trei paturi la pensiunea „Floare Albastră” costă 50 lei pe zi, o cameră protocol cu pat dublu ajunge la 100 lei pe zi, iar camerele Bungalow se pot închiria cu 30 lei pe zi.

Şi spaţiile pentru şedinţe sau filmările sunt taxate. Astfel, cei care doresc să facă fotografii la Memorialul Ipoteşti vor plăti 5 lei, în timp ce tariful de filmare este 9 lei.

Închirierea sălii de expoziţie „Horea Bernea” va costa 100 lei pe zi, iar închirierea amfiteatrului „Laurenţiu Ulici” va costa 100 lei pe oră. Acelaşi tarif se aplică şi pentru închirierea amfiteatrului în aer liber. Şi actiunile care se vor desfăşura în aer liber, ateliere de creaţie, picturi, aniversări vor fi taxate cu 50 lei pe oră.

Pentru cazări în grupuri de peste zece persoane şi mai mult de două nopţi se aplică o reducere de 20%. Grupurile de elevi de pe raza judeţului Botoşani, beneficiari ai proiectului „Tabără gratuită la Ipoteşti pentru copii cu rezultate bune la învăţătură” beneficiază de scutire la cazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *