Doi tineri scandalagii au distrus bunuri dintr-o staţie Peco

Masina Jandarmerie si jandarmiDoi tineri din municipiul Botoşani, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au distrus mai multe bunuri dintr-o staţie Peco. Evenimentul a avut loc, joi, în jurul orei 05.25. Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la un peco situat la ieşirea din municipiul Botoşani spre Suceava, unde personalul de serviciu reclama faptul că două persoane de sex masculin au distrus mai multe produse aflate la vânzare.

 Jandarmii au condus cele două persoane, în vârstă de 30, respectiv 24 de ani, din municipiul Botoşani, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, stabilind faptul că cei doi tineri, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au pătruns în incinta benzinăriei, unde au răsturnat mai multe rafturi cu produse, provocând distrugerea unora dintre acestea.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, conform prevederilor art.217 din Codul Penal, dosarul fiind înaintat de jandarmi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru soluţionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *