Femeie prinsă la furat în supermarketul Carrefour

Carrefour Botosani 1
Carrefour Botosani

O femeie de 31 de ani a dosit sub haine mai multe produse alimentare din supermarketul Carrefour, încercând să treacă de caserie fără să le plătească. Joi, în jurul orei 15.30, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la supermarketul Carrefour din municipiul Botoşani, personalul de pază sesizând faptul că a fost depistată o persoană de sex feminin, de etnie rromă, care a încercat să scoată din magazin, fără a plăti, mai multe produse alimentare.

Jandarmii au constatat că cele reclamate se confirmă. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a sustras preparate din carne şi diverse sortimente de brânză, în valoare de 45 de lei, pe care le-a ascuns sub haine. Bunurile au  fost recuperate şi restituite reprezentanţilor supermarketului.

Conform agenţilor de la firma de pază, femeia nu este la prima faptă de acest gen, ea a mai fost găsită în timp ce încerca să scoată produse din magazin fără a achita contravaloarea lor.

 Jandarmii au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, conform prevederilor art.209 din Codul Penal, dosarul fiind înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

One thought on “Femeie prinsă la furat în supermarketul Carrefour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *