Consilierii judeţeni nu mai primesc mapele acasă. Preşedintele CJ face economie la carburanţi

sedinta cj iulie 2012Scandal în Consiliul Judeţean de la mapele cu proiectele pe care le primesc consilierii. Consilierii PPDD şi PDL au acuzat, vineri, în şedinţa de CJ, că primesc mapele cu întârziere, iar unele documente sunt puse în mapă chiar în ziua şedinţei, fără o consultare prealabilă în comisiile de specialitate. 

Noi am votat ordinea de zi suplimentară de astăzi, pentru că sunt două proiecte de hotărâri foarte importante. Sunt proiecte de patrimoniu şi cred că ar fi trebuit să le discutăm măcar cu o jumătate de oră înainte„, a spus consilierul judeţean Cătălin Flutur în şedinţă.

Florin Ţurcanu le răspunde consilierilor că mapele de la şedinţă nu vor mai fi duse la domiciliul acestora, ci vor trebui ca ei să se deplaseze şi să le ridice de la Consiliul Judeţean, chiar dacă sunt din afara municipiului Botoşani.

Am hotărât să nu mai facem cheltuieli suplimentare. Cota pe maşinile pe care Consiliul Judeţean le are este foarte mică şi am hotărât să nu mai trimitem documentele tuturor consilierilor acasă, ci să vină fiecare şi să le ia. Sunt consilieri judeţeni şi pot să facă măcar acest minim efort„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Consilierii judeţeni nu mai primesc mapele acasă. Preşedintele CJ face economie la carburanţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *