Mită la Poliţia de Frontieră

retinuti pentru mita la frontieraO femeie din Republica Moldova a fost reţinută, joi seară, de poliţiştii de frontieră botoşăneni, după ce a încercat să mituiască un lucrător de la Sectorul Poliţiei de Frontieră de la Stânca. Aceasta a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să ofere poliţistului de frontieră.

Dina Gherman şi soţul acesteia au intrat în România prin Vama Stânca, iar după ce a trecut de controlul de frontieră maşina acestora a fost oprită în faţa staţiei de carburanţi din Stânca de un echipaj al Poliţiei de Frontieră.

retinuti pentru mita la frontieraÎn timpul controlului, în bordul maşinii au fost descoperite 40 de pachete de ţigări. Autoturismul şi pasagerii au fost duşi la Sectorul Poliţiei de Frontieră pentru un control amănunţit.

În timpul verificărilor, femeia, îngrijorată că ar putea rămâne fără dreptul de a intra în România, a încercat să ofere unui lucrător de la SPF o sumă de 1.400 de lei şi 920 de lei pentru a fi lăsată să plece.

Nereuşind să o convingă să renunţe la darea de mită, poliţistul a anunţat Direcţia Generală Anticorupţie şi Parchetul, care au ajuns la faţa locului şi au organizat flagrantul.

Ulterior, în urma verificărilor maşinii, în locuri special amenajate au fost descoperite alte peste 1.000 pachete de ţigări.

Dina Gherman a fost reţinută şi prezentată în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

3 thoughts on “Mită la Poliţia de Frontieră

  1. Nu l-au găsit pe Bejinaru, ca daca era acesta lua cu ambele mâini!el e taticul spagii si a tigarilor!are echipa lui de contrabandisti pe tot prutul, fiind sprijinit de Andronic.dar la ei nu se sesizeaza nimeni!!!

  2. Este si Bejinaru in poze…salva saracul…ar fi vrut el banutii…sa-i mai ia lu fiusu niste droguri…ca saracutul…nu mai are fonduri

  3. Transportul de țigări trebuia sa ajungă la trusesti!dar a fost o mică neintelegere…probabil au încurcat mașina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *