Peste 1.000 de oameni la mitingul USL. Galerie foto

actiune de sustinere a referendumuluiNumăr mare de participanţi la mitingul şi marşul organizat, joi seară, la Botoşani, de Uniunea Social Liberală. Peste 1.000 de membri şi simpatizanţi ai PNL au ieşit în stradă pentru a susţine referendumul şi pentru a cere demisia lui Traian Băsescu.

Ei s-au strâns în faţa sediilor PSD şi PNL, după care au mers în coloană pe Cuza Vodă- Calea Naţională- Sucevei- Primăverii- George Enescu- Marchian- Cuza Vodă şi Pietonalul Unirii.

În fruntea coloanei au fost preşedintele PSD, senatorul Gheorghe Marcu, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, primarul Ovidiu Portariuc, dar şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, Doina Federovici şi Gheorghe Sorescu, sau viceprimarii Cosmin Andrei şi Viorel Iliuţă.

Începerea marşului a fost întârziată câteva minute de un incident mai puţin obişnuit. Maşina Poliţiei, care conducea coloana, nu a mai pornit. Şeful Biroului rutier, Victor Ciubotaru, a cerut sprijinul unui alt autoturism, însă, exact în momentul în care a sosit maşina de rezervă, Dacia Logan a pornit.

La manifestaţie a luat parte şi un grup de foşti militari membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.

Pe parcursul deplasării, au fost scandate lozinci împotriva lui Traian Băsescu.

Pe Calea Naţională, în faţa Stadionului, manifestanţii au aplaudat un bărbat care a ieşit la balcun şi a fluturat steagul tricolor.

2 thoughts on “Peste 1.000 de oameni la mitingul USL. Galerie foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com