Cristian Achiţei: Niciun primar PDL nu este plecat din partid

Cristian Achitei
Cristian Achitei

Niciun primar din PDL nu a trecut la USL. Declaraţia a fost făcută, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, de secretarul executiv al PDL, Cristian Achiţei. Acesta a spus că primarii PDL nu au depus nicio adeziune la USL, aşa cum a anunţat recent Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani. La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur, a declarat că, în schimb, cei din USL fac în permanenţă presiuni şi acţiuni de intimidare asupra primarilor PDL.

Eu nu credeam că o să se mai întâmple în anul 2012, în România. După 22 de ani credeam că intrăm într-o stare de normalitate, cel puţin acceptată şi de ceilalţi. Ce s-a întâmplat acum duce spre bolşevism. Sunt primari cărora li s-a spus: vii la noi şi vei avea bani. Primarii vechi şi cei care au mai avut măcar un mandat ştiu că banii aceştia nu pot veni. Dacă un primar sau un membru de familie are o afacere cât de mică, s-a pus jihadul pe el. Sunt controlaţi. Sunt primari care au fost chemaţi la întruniri de preşedintele Consiliului Judeţean şi nu de preşedintele PNL, în care s-au dat nişte targheturi electorale„, a spus Flutur.

La rândul său, Cristian Achiţei i-a cerut lui Florin Ţurcanu să-i prezinte măcar o adeziune a unui primar din PDL la PNL.

Vă garantez că în acest moment niciun primar PDL nu este plecat din partid„, a adăugat Achiţei.

One thought on “Cristian Achiţei: Niciun primar PDL nu este plecat din partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *