Cătălin Flutur: Angajaţilor din instituţii li s-a cerut să meargă, luni, cu buletinul la serviciu

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur, susţine că USL-iştii botoşăneni au pus presiuni pe angajaţii instituţiilor puiblice să meargă, duminică, la referendum. Acesta a precizat că ameninţările cu demiterile au ajuns până şi la femeile de serviciu din şcoli. Potrivit lui Flutur, angajaţilor din instituţii li s-a cerut ca luni să meargă la serviciu cu buletinul, pentru a arăta dacă au fost sau nu la vot.

La o femeie de serviciu de la o grădiniţă i-a spus că luni să vină cu buletinul. Şi m-a întrebat: ce fac dacă nu mă duc cu buletinul cu timbru. Haideţi să ne gândim ce presiune se pune asupra unui om simplu. Poate chiar nu vrea. Poate nu-i simpatizantul nostru, dar poate a constatat şi el, în sfârşit, că au fost nişte mincinoşi şi că democraţia este încălcată în România. Dar i s-a spus: când vii la serviciu vrem să îţi vedem buletinul„, a spus Flutur.

4 thoughts on “Cătălin Flutur: Angajaţilor din instituţii li s-a cerut să meargă, luni, cu buletinul la serviciu

  1. Laso balta! de unde sti ca femeia nu vroia sa puna stampila pe NU. adica in mintea voastra toti cetatenii responsabili care vor sa-si faca datoria civica ar vota DA! voi sunteti niste iresponsabili ca indemnati oamenii sa boicoteze referendumul! bun exemplu de democratie da Partidul Democrat Liberal!

  2. Adica PDL (prin patronii portocalii si nu numai) nu au amenintat angajatii cu datul afara daca nu voteaza Basescu, Flutur si PDL? Mars de aici jigodii portocalii ce sunteti… va ganditi la asta pentru ca si voi ati procedat la fel atunci cand ati avut nevoie…

  3. In locu’ lu’ matale, don’ ex primar as face ciocul mai mic. Cine stie ce mai descopera DNA ul prin arhivele Primariei.

  4. Nemultumitul ,Cetateanul platitor si Zazania ,habar aveti de politica , nu cunoasteti ce rezultate bune a avut Primaria Bt in mandatele lui Flutur .Cel mai bun primar in cei 22 de ani de la Revolutie (daca o fi fost si nu altceva ) , al Botosaniului . Veti vedea ce bine va va fi cu Mafiotii Plagiatori si Hoti ! Portariuc este condus de Bufonul Mazare , de altii de la Bucuresti .El sa-si vada de URBE , sa cunoasca problemele orasului. CE A REALIZAT IN 3 LUNI ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *