Cătălin Flutur: Nu se pune problema să fi făcut fapte ilegale

catalin fluturFostul primar al Botoşaniului, Cătălin Flutur, neagă implicarea sa în fapte ilegale care să necesite o verificare a procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). El a răspuns, joi după-amiază, într-o conferinţă de presă, declaraţiilor de miercuri ale primarului Ovidiu Portariuc, potrivit cărora DNA a început să verifice activitatea fostului primar.

Îmi asum în totalitate ceea ce am făcut bine sau, eventual, rău în municipiul Botoşani. Numai cine nu munceşte nu greşeşte. Nu se pune problema să fi făcut fapte ilegale, eu ca persoană„, a precizat Flutur.

Cătălin Flutur bănuieşte că ancheta DNA  a început în baza unei sesizări făcute de Portariuc.

Domnul Portariuc spune că a făcut o solicitare la Curtea de Conturi prin care să se analizeze activitatea Primăriei Botoşani în perioada 2008- 2012, dar nu a avut curajul să spună că a făcut o solicitare şi în altă parte„, a afirmat Flutur

2 thoughts on “Cătălin Flutur: Nu se pune problema să fi făcut fapte ilegale

  1. A cui e casa de la Alfa Land , pe ce bani a cumparat apartamentul de lux de la Semnal pentru parinti , cat au costat Primaria angajarea nevesti-sii ca director la Rapsodia , cati bani a primit primaria de la Prisacariu pentru terenul de sub MALL , de unde au fost banii pentru alegerile locale , cu cati bani a sponsorizat PDL-ul Victor Construct si Vrajitorul de la Conrec???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *