Inspectorul şcolar Dragoş Mintici a demisionat din funcţie

Mihaela Hunca, inspector general al ISJ
Mihaela Hunca, inspector general al ISJ

Dragoş Mintici a demisionat din funcţia de inspector şcolar de management la nici o lună de la numire. Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, Dragoş Mintici a invocat motive de sănătate în demisie. Consiliul de Administraţie al IŞJ a decis, joi, numirea lui Ionuţ Anisie, profesor la Şcoala Vlădeni, pe funcţia lăsată liberă.

Având în vedere că domnul Dragoş Mintici şi-a dat demisia din motive de sănătate, astăzi, în Consiliul de administraţie, s-a stabilit ca pe această funcţie Ionuţ Anisie. Dânsul este profesor de educaţie fizică şi a răspuns cu activitatea educativă în şcoală. S-a remarcat prin diverse activităţi şi din punct de vedere profesional şi are proiecte şi activităţi diverse cu elevii„, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Dragoş Mintici, fost director adjunct la Grup Şcolar “Alexandru cel Bun”, a fost numit inspector şcolar pe management la începutul lunii iulie, în locul Cristinei Manolache.

 Mintici se va întoarce la catedră.

One thought on “Inspectorul şcolar Dragoş Mintici a demisionat din funcţie

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Distinsul domn Cojocariu Daniel, inspector resurse umane cand isi da demisia ptr. ca a fost o nulitate la scoala si nu este mai departe nici acuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *