Gheorghe Pricopie demisionează! Vezi numele noului director!

Urban ServDirectorul Urban Serv, Gheorghe Pricopie, şi-a anunţat intenţia de a demisiona din funcţie, în urma cererii publice făcute de noul primar, Ovidiu Portariuc. Pricopie urmează să depună în cel mai scurt timp demisia, iar administraţia locală pregăteşte deja terenul pentru instalarea noului director. Este vorba de Liviu Toma, un membru PSD, candidat pe poziţia a 27-a pe lista PSD pentru Consiliul Local.

Acesta are 38 de ani şi este de profesie inginer. În prezent lucrează ca director de producţie la Cibogaz.

One thought on “Gheorghe Pricopie demisionează! Vezi numele noului director!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sper ca noul director sa ne scape de lipitorile care sug de atatia ani salarii nemeritate .Sper ca noul director sa nu-i mai aprobe doamnei LILIANA MIRITA (care primeste salariul degeaba) compensarea concediului pe motiv ca a fost medical. Fals, ea rade si povesteste la cafea cum s-a distrat cu amantii in concediu si noi prostii ii platim duduiei concediu de distractie. Cand veti trimite putoarea asta la Floraria Ioli , acolo unde e mare patroana, sa-si mai plimbe cocoasa facuta de cat a stat in “pozitii incomode” si pe acolo ? Noi ne-am saturat sa-i tot vedem desuurile.
    Sper sa nu faci ca si Cretu si sa-i cazi la pat si dumneata. Ii plac mult barbatii mai tineri. Stiti cum e “gaina batrana … “. Doar ca aceasta este prea batrana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *