Rampele de gunoi de la Darabani si Saveni, verificate de Garda de Mediu

Garda de Mediu Botosani
Garda de Mediu Botosani

Rampele de gunoi de la Saveni si Darabani, verificate de comisarii Garzii de Mediu. Rodica Zelinca, comisar sef la Garda de Mediu Botosani, a declarat ca rampa de la Darabani a inceput sa preia deseurile rezultate din municipiul Botosani, fiind incheiat in acest sens si un contract. De asemenea, s-a facut si o evaluare a depozitelor in vedrea stabilirii gradului de umplere cu cantitatile de deseuri depozitate, concluzia fiind aceea ca cel doua depozite pot prelua gunoiul fara probleme din municipiul Botosani.

Doua autospeciale ale societatii Urban Serv transporta deseurile la Darabani. Deseurile din municipiul Botosani sunt cantarite, ramanind in functionalitate bascula de la intrarea in fosta rampa pentru o monitorizare a deseurilor preluate din municipiu si transportate la Darabani„, a spus Rodica Zelinca.

In ceea ce priveste rampa de gunoi de la Saveni, comisarii Garzii de Mediu au dat termene pentru intrarea in legalitate a amplasamentului pina pe 30 august.

S-a impus executarea unor lucrari din programul de conformare si, de asemenea, depunerea documentatiei pina la 15 august in vederea reautorizarii rampei de la Saveni„, a mai spus Zelinca.

 Fosta rampa de la Botosani va fi monitorizata pina la deschiderea noului spatiu de stocare temporara a deseurilor.

One thought on “Rampele de gunoi de la Darabani si Saveni, verificate de Garda de Mediu

  1. sa-au facut sesizari si de functionarea CS LUCADAMILANO SRL si nu sa facut nimic ptr.ca ati luat mobila.De la groapa de gunoi nu ati gasit nimic de luat…CORUPTILOR…BUGETARI INPUTITI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *