Gheorghe Marcu, liderul PSD Botoşani: Cătălin Buhăianu nu este membru PSD nici a organizaţiei din Botoşani sau a altora din România

Presedintele organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Marcu
Presedintele organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Marcu

Deputatul Cătălin Buhăianu nu este binevenit în PSD. Cel puţin asta au dat de înţeles liderii PSD din Botoşani. Gheorghe Marcu, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, a declarat că Buhăianu nu este membru PSD şi că acesta nu va fi primit în această formaţiune politică, nici chiar în urma unor indicaţii de la nivel central.

Nu este membru PSD nici a organizaţiei din Botoşani sau a altora din România. Noi nu primim indicaţii de la nivel central pe tema aceasta. Atât timp cât până şi domnul deputat Cătălin Buhăianu şi-a dat seama că nu se mai poate cu domnul preşedinte Traian Băsescu, vă daţi seama că toţi botoşănenii ar trebui să voteze pentru demiterea domnului preşedinte Traian Băsescu”, a spus Marcu.

One thought on “Gheorghe Marcu, liderul PSD Botoşani: Cătălin Buhăianu nu este membru PSD nici a organizaţiei din Botoşani sau a altora din România

  1. Buhaianu este un tip foarte controversat, fara credibilitate, un oportunist fara substanta politica demna de luat in seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *