Social-democraţii botoşăneni cer populaţiei să iasă la vot şi să voteze pentru demiterea lui Băsescu

Vazdoaga, Marcu si PortariucSocial-democraţii botoşăneni au făcut, miercuri, un apel către cetăţeni să meargă pe 29 iulie la vot şi să pună ştampila pe „Da”. Ei susţin că Traian Băsescu nu a făcut nimic pentru popor, în afară de scandal, corupţie şi tendinţa de a subordona toate instituţiile vitale ale ţării.

Fac acest îndemn pornind de la ideea că Traian Băsescu şi PDL încearcă să trateze poporul român aşa cum i-a tratat pe parlamentarii PDL, pe care îi ţinea în bănci la moţiunile de cenzură, neavând încredere în ei. Numai că parlamentarii PDL stăteau în bănci pe bani, iar poporul român a fost sistematic jefuit de sistemul mafiot creat şi condus de Traian Băsescu. Trebuie să scăpăm de acest coşmar al României, care se numeşte Train Băsescu şi PDL„, a precizat Gheorghe Vâzdoagă, secretar executiv al PSD Botoşani.

Acelaşi îndem a fost făcut şi de preşedintele organizaţiei municipale a PSD, Ovidiu Portariuc.

Lupta electorală nu se duce între Băsescu şi USL, ci se duce între Băsescu şi poporul român. Dacă Băsescu nu va fi demis, următorul pas va fi readucerea PDL la guvernare, tot ce înseamnă Boc, Anastase, Udrea şi ceilalţi„, a spus Portariuc. El este convins că botoşănenii vor face pe 29 iulie schimbarea până la capăt, în sesnul că se vor prezenta la referendum şi vor vota „Da”.

2 thoughts on “Social-democraţii botoşăneni cer populaţiei să iasă la vot şi să voteze pentru demiterea lui Băsescu

  1. mai nea ghita,daca eram in dubiu despre referendum,acum te-am auzit si m-am hotarat: si pe banii mei ,nu merg la vot! vara asta NU dorm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *