Ovidiu Portariuc: Încercăm cât mai repede să deschidem parcarea subterană

parcare subterana botosaniExecutivul Primăriei Botoşani caută soluţii în vederea achitării datoriilor către Victor Construct, astfel ca parcarea subterană să poată fi funcţională. Primarul Ovidiu Portariuc susţine că lucrările la parcarea subterană au fost grăbite „cu iz electoral”, pentru a fi inagurate înainte de alegerile din iunie, însă recepţia obiectivului nu a fost făcută nici la această dată. El spune că mai întâi trebuie achitate datoriile către constructor şi apoi să se facă recepţia lucrării.

S-au efectuat lucrări de construcţie de către fosta administraţie fără a fi achitate, fapt care ne duce acum la un blocaj. Societatea care a construit această parcare a hotărât să blocheze momentan parcarea. Avem discuţii cu ei şi vedem cât de rapid putem remedia situaţia. Nu doar parcarea şi Pietonalul nu sunt achitate. Sunt multe alte lucrări neachitate, valoarea datoriilor este la aproximativ 80 miliarde lei vechi„, a precizat Portariuc.

El crede că parcarea subterană va fi redeschisă cât mai repede. Pe perioada cât va sta închisă, parcarea subterană va fi păzită de angajaţii Primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *