Activitatea Primariei Botosani din anii 2006-2012, verificata de DNA

Ovidiu Portariuc
Ovidiu Portariuc

Activitatea desfasurata la Primaria Botosani in perioada 2006-2012 este in atentia Directiei Nationale Anticoruptie. Anuntul a fost facut, miercuri, de primarul Ovidiu Portariuc, care a declarat ca verificarea a inceput in urma cu doua zile de catre Serviciul Teritorial Suceava a DNA si ca s-au solicitat mai multe documente. Primarul municipiului Botosani a declarat ca va reveni cu mai multe amanunte vizavi de aceste verificari in momentul in care va detine mai multe informatii in acest sens.

Din cate se pare, sunt anumite cercetari incepute cu mult timp in urma . Se verifica o gama larga de documente din perioada 2006-2012. Nu exista nominalizari, ci se verifica activitati unde exista suspiciuni. Ei au facut solicitare la noi sa le punem la dispozitie mai multe documente. Mai multe nu pot sa spun acum. Am solicitat un control si la Curtea de Conturi in 2008-2012.„, a spus Portariuc.

2 thoughts on “Activitatea Primariei Botosani din anii 2006-2012, verificata de DNA

  1. e timpul ca FLORIN GHIORGHITA si camarila lui FLUTUR sa raspunda pt multe abuzuri asupra banului public!!!!romanii din afara asteapta acest lucru???? asa e domnule Cristian Lupascu???????trebuia sa fii aspru si cu ei cum ai fost cu altii opozanti ai lor!!!!! dar na..poate ei au fost mai ascunsi fata de tine!!!ha..ha..ha… sper sa postezi ce am scris!

  2. sunt foarte multe nereguli in toate institutiile statului,nu numai la primarie .O sa va ia pe toti la verificat,cat de curand.Cei mai corupti din ROMANIA sunt la Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *