Primarul comunei George Enescu: Nu am trecut şi nici nu voi trece la PNL

angela toma gradinaruPrimarul comunei George Enescu, Angela Toma Grădinaru, neagă trecerea sa de la PDL la PNL. Ea îl contrazice, astfel pe liderul PNL, Florin Ţurcanu, care a spus, marţi, că Toma Grădinaru a devenit primar liberal.

Nu am renunţat la nimic. Atunci după ce ai o discuţie cu cei de la PNL şi ies afară din birou şi spun că am trecut la ei. Am fost solicitată să trec la PNL, dar am rămas la PDL. Am trecut o dată de la PSD la PDL, că aşa a fost situaţia, am avut o problemă cu domnul Conţac, dar acum merg mai departe. Nu am trecut şi nici nu voi trece la alt partid”, a spus primarul din George Enescu.

În ceea ce priveşte referendumul de duminică, Toma Grădinaru susţine că nu poate fi de acord cu boicotul cerut de PDL, pe motiv că nu poate cere populaţiei să nu meargă la vot.

Eu nu mă pot să mă duc la oameni să le spun să nu voteze. La toamnă s-ar putea să avem nevoie să iasă la vot şi acum le spunem să nu meargă”, a adăugat Angela Toma Grădinaru.

3 thoughts on “Primarul comunei George Enescu: Nu am trecut şi nici nu voi trece la PNL

  1. Taci ca esti hoata! Cand ceri bani de la CJ promiti ca sustii PNL-ul. Acum cand nu stiu votul populatiei la referendumul de duminica faci pe neznaiu. Mai vedem! Cel de la Corlateni daca nu a dat dezmintire inseamna ca e adevarat – a trecut pa PNL.

  2. Tanti Angela poti sa stai sanatoasa la PDL daca asa ti-e de drag de ei si de Basescu, numai sa nu-i impiedici pe cetateni sa iasa la vot. Iti reamintesc ca e un drept inscris in Constitutie. Si o sugestie, daca Basescu va fi demis i-al acasa ca d-ta si nenea doctorul veterinar sa-l pupati zilnic stiti bine unde.

  3. DACA ESTI UN BUN GOSPODAR AL COMUNEI , CE TREABA AI CU PARTIDELE ? TRE SA TE DOARA DE CETATENI ! SA FACI TREABA BUNA !
    OF , PARTIDELE ! USL-ISTI MAFIOTI ! DICTATORI RAZBUNATORI ! DE 2 LUNI NIMIC BUN N-AU FACUT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *