Incredibil! Doi dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Botoşani s-au luat la bătaie pe stradă

mall uvertura
Divergenţele dintre Dănuţ Prisecariu şi Victor Mihalachi au pornit de la construcţia Uvertura Mall

Doi dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Botoşani, cu afaceri se sute de milioane de euro, s-au luat la bătaie în plină stradă. Este vorba de patronul de la Victor Construct şi cel de la Hotelul Rapsodia şi de la viitorul mall din Botoşani, care au avut un schimb de pumni pe o stradă din municipiu. Totul s-a finalizat cu o plângere penală în curs de soluţionare la Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Agresiunea dintre Victor Mihalache şi Dănuţ Prisecariu ar fi avut loc pe 15 iulie, pe Bulevardul Mihai Eminescu. Patronul de la Uvertura Mall şi Hotel Rapsodia se îndrepta spre Iaşi la volanul unei Toyota Land Cruiser, iar la un moment dat, în dreptul Şcolii 10, a fost ajuns din urmă de BMW-ul X6 condus de Victor Mihalachi. Acesta din urmă i-ar fi blocat calea lui Prisecariu, a coborât din maşină, şi, după un schimb scurt de replici, l-ar fi lovit cu pumnii.

Agresiunea este confirmată atât de un apel la 112 realizat imediat după producerea sa, cât şi de o plângere penală pe care Dănuţ Prisecariu a depus-o la Poliţie şi în care descrie derularea evenimentelor. El arată în sesizare că în urma blocajului în trafic, maşinile ar fi fost avariate. De asemenea, patronul de la mall spune că a fost lovit.

Tot ce poate fi făcut public în acest caz este că, într-adevăr, există o sesizare înregistrată la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Ea urmează a fi soluţionată ca orice altă sesizare„, a declarat, pentru BotosaniNews, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Daniela Gheorghiescu.

Sesizarea a ajuns pe masa poliţiştilor de circulaţie, care vor trebui, în primă etapă, să stabilească condiţiile în care a avut loc blocajul în trafic.

Prisecariu şi Mihalachi au fost parteneri de afaceri la construcţia viitorului mall din centrul Botoşaniului, iar divergenţele dintre cei doi par să fi pornit de la o datorie pe care firma Moldova Universal o are către Victor Construct.

12 thoughts on “Incredibil! Doi dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Botoşani s-au luat la bătaie pe stradă

  1. Doar oameni de calitate in orasul asta…… ei sunt cei ce ne conduc sub protectia portocaliilor. Trebuie mentionat faptul ca Victor Mihalache este presedintele organizaţiei oamenilor de afaceri din PDL Botoşani

  2. CE POTI SA-I CERI. E DOAR LIDERUL OAMENILOR DE AFACERI AI PDL. SE COMPORTA CA ATARE. CUM I-A INVATAT BASESCU. CU PUMNUL …. CU PUMNUL!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    voi de la ce credeti ca s-au luat,unul a construit un mall si altul nu a platit,probabil majoritatea ar face ca D-ul Victor Mihalachi

  4. foarte bine ca ia dat cativa pumni; mai cautati si voi pe internet cine este danut prisecariu! atunci o sa vedeti ce caracter josnic are acest individ.
    Eu personal , nu as putea sa accept ca pe banii mei sa-si faca asta mall.
    a mai tepuit si alte firme din oras la aceasta constructie (veritas, meridian, etc) si sigur ca violenta este si ea un argument de presiune pt incasarea banilor.
    nu mai fiti si voi domnosi ca murit de foame !

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    prisecaru este un snapan !toti banii care i a facut sunt facuti prin inselatorie !! piticul porno este porecla lui …

  6. Nu sint sustinatorul lui Prisacariu dar multa lume stie despre V.C. ca este un mare tepar . Ca anvergura, nu ca tehnica unde poate fi trecut in zona „tepar ordinar de cea mai joasa speta „. Eu insumi am fost victima acesstui tepar.
    Asa ca este firesc ca Prisecariu sa nu plateasca pentru lucrarile de slaba calitate de la Uvertura. Oricum, se anunta un meci plin de suspans. Mai ales ca lui V.C. „i-au cam murit sustinatorii si mai ales proptelele”

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pt Ciocanea:zici niste prostii cat tine de mare,cand turna V.C.beton la mall la ora 2 noaptea tu doarmeai,tot ce a lasat V.C.in urma a lasat de calitate, vorba lui”nemultumitul”ca nu ti-ai luat cateva milioane lichidare asta inseamna teapa,daca faceai treaba buna te pastra, bine a facut ca ti-a dat un sut……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *