Exclusiv! Cei mai buni primari PDL au trecut la PNL

Florin Turcanu, presedintele CJ 1
Florin Turcanu, presedintele CJ

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, susţine că alţi patru primari PDL au confirmat trecerea la PNL. În urma unor discuţii purtate marţi, primarii comunelor George Enescu şi Corlăteni, Angela Toma Grădinaru şi Valentin Buţincu, au devenit susţinători ai PNL.

Şi asta după ce luni a trecut la PNL şi primarul de Ibăneşti, Romică Magopeţ.

Testul este referendumul. Toţi aceştia au acceptat să apară pe caravane şi să le ceară oamenilor să iasă la vot şi să voteze pentru demiterea lui Băsescu„, a spus Ţurcanu.

Singurul primar rămas la PDL este, în aceste condiţii, primarul din Pomârla, Dumitru Chelariu, care este şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene democrat-liberale. Ţurcanu spune că şi acesta se află în discuţii cu PNL.

4 thoughts on “Exclusiv! Cei mai buni primari PDL au trecut la PNL

  1. AIi vrea tu..!Dar astia sunt mai destepti ca tine..si stiu ca ramin FARA MANDAT daca trec la alt partid..Vise…si dezinformare…asta esti tu…

    Juristu”lu’peste…

  2. Foarte bine au procedat . Daca Base nu pica, se va crea un vid de putere si tindem spre o DICTATURA in toata regula si nu mai vb de tensiuni sociale ce se vor acutiza. Daca ceea ce s-a scris aici e adevarat, eu ii felicit pe primarii care au ales sa faca acest lucru. Doamne ajuta.

  3. Daca tot minti,ca sa ne convingi de contrariu,sa ne spui care este aportul lor la referendum si acesta sa fie peste 70%.Oricum ei raman pdl-isti.

  4. Nu vad cum acesti primari au trecut la PNL atata timp cat ei spun oamenilor sa nu iasa la vot duminica. Poate a trecut cel de la corlateni ca e fara minte, necopt, iar PDl nu-l sustine ca e avar si nu da la partid, numai ia, dar doamna de la Enescu e serioasa. Nu se ia dupa Turcanu, dar mai stii, banul e ochil dracului. Doamna e plina dupa atatia ani de domnie, cel de la corlateni e avar, fura tot, si usa de la primarie daca s-ar putea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *