Medicul Cristian Creţu, condus pe ultimul drum de sute de apropiaţi

inmormantare cristian cretu.Medicul Cristian Creţu a  fost condus, marţi, pe ultimul drum de rude, prieteni şi colegi de serviciu. Peste 300 de persoane au participat la înmormântarea fostului medic al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie, care a murit, duminică, în urma unui infarct la vârsta de 60 de ani.

Cortegiul funerar a plecat de la cabinetul său, de pe strada George Enescu, acolo unde, de altfel, a şi fost depus trupul neînsufleţit al medicului. La locul respectiv s-au adunat zeci de colegi din sistemul sanitar, dar si simple paciente, trecători. La căpătâiul acestuia s-a aflat soţia şi fiica sa, dar şi mama sa. Cortegiul funerar a străbătut Bulevardul Mihai Eminescu, trecând prin faţa locuinţei acestuia, şi s-a îndreptat către Biserica Sf. Dumitru. 

 Pe traseul parcurs de coloana mortuară circulaţia a fost dirijată  de poliţişti. Medicul Cristian Creţu a fost unul dintre cei mai vechi medici ai Maternităţii Botoşani. El a fost înmormântat la Cimitirul Pacea.

One thought on “Medicul Cristian Creţu, condus pe ultimul drum de sute de apropiaţi

  1. Dumnezeu sa va odihneasca-n pace! :((
    Nu va vom uita niciodata! :((\r\n\r\nRegrete eterne pentru cel ce a fost cel mai bun verisor, unchi, coleg din partea rudelor din comuna natala, Domnesti, Arges – Fam Banu, Stoica, Stancu, Ambrus, Petrache, Avram :((\r\n\r\nAcum ne veti veghea de sus si cand o veti intalni pe Carmen spuneti-i ca o IUBIM EXTREM DE MULT :((\r\nV-a chemat la ea mult prea devreme :((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *