Ovidiu Portariuc: Cât sunt preşedinte la PSD Botoşani, Buhăianu nu va candida din partea PSD

portariuc ovidiuNoul preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Botoşani, primarul Ovidiu Portariuc, exclude orice candidatură a deputatului Cătălin Obuf Buhăianu pentru un nou mandat de parlamentar. Portariuc a declarat, marţi, pentru BotosaniNews, că nu agrează trădătorii şi că, din acest motiv, nu va accepta ca Buhăianu, reintrat recent în PSD, să candideze, la toamnă, pe listele partidului.

Atâta vreme cât voi fi eu preşedintele organizaţiei municipale, Cătălin Buhăianu nu va candida din partea PSD Botoşani pentru vreun colegiu. Eu vorbesc de organizaţia municipală Botoşani. În rest, deciziile aparţin organizaţiei judeţene„, a spus Portariuc.

Noul lider social-democrat din municipiu susţine că echipa PSD Botoşani nu este de acord cu revenirea lui Buhăianu în partid pe motiv că acesta a „luptat” agresiv în ultima campanie pentru alegerile locale, având conflicte serioase cu tinerii PSD.

„Eu un principiu în politică pe care eu îl respect. Nu sunt de acord cu traseismului politic şi cu atât mai mult cu cât noi ne-am luptat cu PDL şi cu Buhăianu, iar după două săptămâni să îmi schimb opinia„, a adăugat primarul.

3 thoughts on “Ovidiu Portariuc: Cât sunt preşedinte la PSD Botoşani, Buhăianu nu va candida din partea PSD

  1. Pui pariu? Si ce o sa te faci daca numirea va veni de sus? Sau asta se va face chiar inainte de alegeri ca sa nu pierdeti voturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *