FC Botoșani vrea bani anul acesta și de la CJ Botoșani

iftime valeriuValeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani a anunțat bugetul pe care s-ar putea baza, anul acesta. Iftime a spus că, anul acesta, bugetul pentru echipă este de 3.7 milioane lei din care Primăria va aloca un milion lei.  În urma discuțiilor pe care le-a avut cu Florin Țurcanu, Consiliul Județean ar urma să contribuie cu 500.000 lei urmând să se mai găsească circa 2 milioane de lei pentru a acoperi cheltuielile necesare pentru funcționarea echipei. „Pentru anul acesta, bugetul este de 3,7 milioane de lei. E clar că Primăria va da aceeaşi sumă ca anul trecut. Mai rămân 2,7 milioane de lei care trebuie acoperite. Am cerut de la Consiliul Judeţean măcar 500.000 de lei. Domnul Ţurcanu mi-a spus să găsim forma legală prin care Consiliului Judeţean să poată face această finanţare. Dacă promovezi cu 3,7 milioane de lei, în divizia A mai primeşti două milioane de lei din drepturile de televizare”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani. Anul trecut, bugetul echipei s-a ridicat cam la același nivel.

3 thoughts on “FC Botoșani vrea bani anul acesta și de la CJ Botoșani

  1. Pt.amatorismul de care dati dovada in menegimentul sportiv sunte-ti un”scump si mai ales pe bani publici.Sper ca a venit timpul sa justificati banii cheltuiti si rezultatele obtinute pana in prezent.

  2. Daca este privat de ce primeste bani de la primarie si cj si care este contributia sa sau a firmelor sale? A avut dreptate Victor ca nu a bagat bani la fc BOTOSANI…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *