Cătălin Buhăianu consideră că nu e un trădător prin transferul său la PSD

Catalin Buhaianu
Catalin Buhaianu

Deputatul botosanean Catalin Buhaianu a anuntat astazi, in plenul Parlamentului, parasirea grupului parlamentar al PDL si intrarea sa in grupul PSD. In continuare deputatul Catalin Buhaianu explica decizia sa politica de astazi.

“Nu este un secret pentru nimeni faptul ca activitatea mea politica mi-am inceput-o in PSD, mai precis in organizatia de tineret unde am lucrat indeaproape cu actualul premier Victor Ponta. Decizia de a parasi PSD a survenit in principal din cauza neintelegerilor si conflictelor directe pe care fostul presedinte PSD Botosani, Constantin Contac le-a alimentat in ceea ce ma priveste.

Tot atunci am explicat ca motivul pentru care am trecut in randurile democrat liberalilor a fost posibilitatea de a indeplini anumite proiecte pe care le aveam pentru cetatenii care ma votasera si imi conferisera mandatul de parlamentar.

Acesta este si motivul de acum pentru care parasesc PDL revenind la PSD. Desi in Botosani au venit fonduri substantiale din partea guvernarii PDL, doua proiecte pe care le-am considerat extrem de importante pentru dezvoltarea Botosaniului, au fost amanate si ignorate in mod constant. Este vorba de reabilitarea drumurilor care leaga Botosani de Suceava si de Targu Frumos. Toate interventiile mele pe langa guvernul pe care l-am sustinut atunci au fost finalizate doar cu promisiuni neonorate. Posibilitatea pe care o am acum de a sustine din nou aceste proiecte pe langa un alt guvern ma fac sa cred ca decizia mea, desi dificila, ar putea fi de folos botosanenilor.

Nu am ascuns niciodata relatia mea personala de prietenie cu premierul Victor Ponta. Nu ascund nici acum ca aceasta relatie personala a avut importanta in decizia mea de a reveni la PSD. 

Este momentul acum sa argumentez anumite declaratii si afirmatii pe care le-am facut public contra PSD si chiar contra lui Victor Ponta. In primul rand, relatiile mele de familie sau de prietenie nu le-am amestecat niciodata cu politica. In al doilea rand, orice lupta am dus contra PSD sau Victor Ponta a fost de pe pozitia politica in care ma aflam la acel moment si de aceea mi-am facut treaba cu respectul si seriozitatea pe care o datoram formatiunii politice in care ma aflam.

In incheiere, inainte de a face publica aceasta decizie am avut discutii cu presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur, si i-am explicat decizia mea politica. Cred ca contat foarte mult faptul ca am sustinut partidul in deciziile grele pe care le-a luat guvernarea PDL. Unele dintre ele le-am sustinut, cu alte hotarari nu am putut fi de acord.

Mai mult ca sigur ca voi avea parte de atribute gen “traseist” sau chiar “tradator”. Sunt absolut explicabile din partea adversarilor mei politici din toate taberele. In orice formatiune am activat, am urmarit doar interesele celor care m-au ales. Cer, de aceea, a nu se confunda optiunea mea politica cu tradarea!

12 thoughts on “Cătălin Buhăianu consideră că nu e un trădător prin transferul său la PSD

  1. Dar cand a votat pentru taierea pensiilor si salariilor nu afost lingaul lui Basescu?Afara,nu ai ce cauta in PSD.CE vrei ca PSD sa piarda voturi? NESIMTITULE.

  2. cine mai urmeaza ada gheorghita flutur… botosanenii o sa sanctioneze partidele care ii primesc

    ai dreptate nu esti tradator esti un traseist care fuge dupa ciolan
    de tradat ne-au tradat cei ce te primesc
    nu mai pot da votul meu stiind ca esti acolo
    botosaneni fiti atenti ca nu am scapat de ei!

  3. De la PSD a venit la PDL si a frecat menta, la PSD s-a intors sa frece menta. Unora le merge. Si ne mai miram de faptul ca unii parlamentari au pensii mari.

  4. Il felicita pe stimabilul parlamentar; sa ne reprezinte in parlament , sa treaca pe la toate partidele PANA SE VOR REABILITA CELE 2 DRUMURI PENTRU CARE LUPTA FARA SUCCESURI de atata amar de vreme. Si-apoi daca ne spune in fata, tradarea asta e chiar ,,dovada de smecherie” la romani.

  5. Omu’ s-a considerat ,,liber de contract,, acum ca PDL-ul se dezintegreaza; iar cum politica in romania se face pe principiile unui business, trebuie sa ,,mai culeaga roadele,, muncii; asa ca a trecut pe sub fileu si nu a mai asteptat rezultatele din PLAY OFF .

  6. Nu este corect ce se intampla ,mai ales ca s a muncit mult pana acum ptr. a detrona PDL-ul in Botosani ,mai ales ca o parte din oamenii grei ai PSD-ului nu l agreaza, este un om cu un caracter slab acest Buhaianu…..Eu ii dau un sfat sa stea in legea lui, ca altfel daca v a veni v a matura sediul PSD, sau noi vom matura cu el pe j….s….

  7. Nu a urmarit decat interesele alegatorilor, nu e traseist, nu e tradator …e un om de nimic,un gunoi.
    A comandat mizeriile din ISJ si le-a urmarit punerea lor in practica ba s-a mai facut si expert in managementul educational. Rog actuala conducere a ISJ sa verifice dosarul ca maine poimaine il vedem director, inspector sau intra iar prin ministerul Educatiei si ne nenoroceste de tot.
    Sa-i reamintim marelui om politic cat de vocal a sustinut taierile de salarii ale bugetarilor si toate mizeriile guvernarii PDL.
    Chiar ne crezi atat de prosti ? Diferenta intre noi si tine e ca noi nu putem pupa acolo unde am scuipat si nu pupam in …. pe oricine si la orice ora.
    Draga PSD am votat cu voi sa scapam de nemernicii din PDL si de Basescu, dar daca voi nu vreti sa intelegeti ca nu suntem toti niste idioti la toamna nu mai pupati nici voi voturile noastre.
    Cum credeti ca am mai putea vota un Buhaianu PSD-ist ?

  8. Nu intereseaza pe nimeni ca dumneata esti prieten cu premierul,daca ai un pic de bun simt, poti sa revii si la catedra sa traiesti din salariul de profesor de sport ca in politica nu mai ai nimic de zis! Iti urmaresti doar interesele dumitale personale ca deja vrei posturi inalte la Botosani! NU TE MAI VREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Esti un om far principii politice si fara constanta,unde e ciolanul hop di dumneata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *