Deputatul Cătălin Obuf Buhăianu a trecut în tabăra PSD

Parlamentarul Cătălin Obuf Buhăianu a schimbat tabăra politică odata cu schimbarea partidelor de la putere. Deputatul a trecut de la PD-L la PSD.
El a declarat, miercuri, în tribuna plenului Camerei Deputaţilor că începând de miercuri va activa în cadrul Partidului Social Democrat.

Potrivit site-ului Realitatea TV, deputatul de Botoşani a spus:” Vreau sa fac un anunt. Incepand de astazi imi voi desfasura activitatea in cadrul grupului parlamentar al PSD”.

12 thoughts on “Deputatul Cătălin Obuf Buhăianu a trecut în tabăra PSD

  1. Anunt facut cu nerusinare! O ia si pe Adutza?Chiar va fi primit? Oare cati mai au aceasta intentie? (Probabil Bidasca cu tot neamu,Victor Mihalachi, Miki Balan, …..). Astia care singuri mor de foame.

  2. daca maine vine prm la putere se duce si acolo. halal…. ca in cantecul lui socaciu ,, … mama lor de hoti,,

  3. Foarte bine ai facut, distruge si PSD-ul ca PDL-ul l-ai dobarat.Nu uita de Ada, astia doi au facut ca PDL-ul sa piarda la Botosani,deci sunteti convinsi ca parlamentarii lupta pentru scaunul lor nu pentru binele nostru al poporului, asa ca acordati-le votul la viitoarele alegeri.

  4. Domnilor de la USL cum ramane cu hotii de la PDL? In campania de la locale toti erau hoti, toti trebuiau judecati si inchisi, iar acum cu referendumul lui Basescu toti sunt cinstiti. Eu nu stiu daca sunt vinovati, dar dupa cum ziceati in campania de la locale toti erau penali. Cum ramane cu suspendarea lui Basescu pentru ca s-au taiat salariile? Nu acelasi parlament a votat pro Boc cand si-a asumat raspunderea? Sau acum totul a facut Basescu? Unde sunt parlamentarii vechii puteri? Sunt cu USL-ul. Asa ca, nu mai mintiti in fiecare zi cetatenii. Toti sunteti la fel, nu urmariti decat interesul propriu si nu sunteti lipsiti de demnitate. Rusine la toti, umblati numai pentru os.

  5. CU ACEASTA OKAZIE USL-UL S-A STERS PE BOT DE CATIVA VOTANTI. ERAM FERM CONVINS CA VOI VOTA USL. ACUM MA PIS PE EI. SUNT PLINI DE MARLANI SI CURVE PDL-ISTE. CULMEA E CA PARTIDUL TALHARILOR SI CURVELOR, RECTE PDL, ACUM S-A CURATAT DE AVORTONI CURVE , LINGAI SI MARLANI , ACESTIA TRECAND CARE LA PSD CARE LA PNL. ACUM VOTUL CU PDL ESTE O VARIANTA SERIOASA DE LUAT IN CALCUL DUPA CE S-A CURATAT DE JIVINE SI TROGLODITI.

  6. Tradator!!!!ce poti cere de la el!un hot!catelus cu parul cret!daca maine vine la guvernare PPDD, imediat sare gardul la ei…un jeg

  7. In toamna s/a terminat . Nu mai primiti voturi .Noi am votat sa scapam de Buhaianu nu sa il aduceti voi din nou in prim plan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *