Botoşăneanul Ştefan Florescu va reprezenta România la finala mondială de fotbal freestyle

Ştefan Florescu a câştigat calificările naţionale, desfăşurate duminică în Centrul Vechi din Bucureşti, şi va reprezenta România la finala mondială de fotbal freestyle.

Florescu l-a învins în finală pe Alexandru Stan, favoritul publicului.

Fostul fotbalist stelist Nana Falemi, cunoscuta cântăreaţă Corina şi freestyleer-ul Robert Kovacs au fost membrii juriului, criteriile fiind bine definite – varietate, stil şi control. Atmosfera a fost întreţinută de actorul Pavel Bartoş.

Ştefan Florescu va participa la finala mondială Red Bull Street Style din Italia (20-22 septembrie), cea mai importantă competiţie de gen din lume, alături de alţi 49 de concurenţi din întreaga lume.
Fotbalul streetstyle este o combinaţie a fotbalului clasic, pe ritmuri muzicale, folosind propriul stil şi figuri originale. Regulile acestui sport care s-a dezvoltat incredibil de mult şi de repede sunt simple: 3 minute, 2 jucători şi o minge. Sportivii vin faţă în faţă şi îşi exprimă personalitatea prin diverse figuri făcute cu mingea pe picior sau alte părţi ale corpului. Fiecare întâlnire are acelaşi format – 20 de secunde pentru a impresiona juriul înainte de a pasa către competitorul direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *