Florin Ţurcanu vrea să facă şase parcuri industriale în judeţ

Florin Turcanu, presedintele CJ
Florin Turcanu, presedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, vrea parcuri industriale în mai multe zone din judeţ. El susţine că parcurile vor fi de la 25 până la 100 hectare şi că urmează ca în perioada imediat următoare să identifice terenurile. Ţurcanu vrea să facă în judeţ în jur de cinci-şase parcuri industriale. Potrivit acestuia, un parc industrial va fi în zona Zăiceşi spre Copălău, unul va fi în zona Staţiunii Popăuţi spre Săveni, unul spre Suceava, în zona Vlădeni, unul spre Dorohoi, în zona Cucorăni,  unul la Rediu spre Suliţa şi posibil unul în zona Bucecea.

Vrem să vedem şi de unde vom lua bani pentru aceste terenuri. Acolo vom duce tot ce înseamnă apă, canal, curent, gaz pe 25 hectare şi punem la dispoziţie firmelor care vor să vină şi să creeze locuri de muncă, aproape cu titlul gratuit aceste locaţii. Vom pregăti proiectele. Eu am nevoie doar de terenuri, pentru că investiţia va fi realizată de Ministerul Dezvoltării. Am vorbit la Ministerul Dezvoltării să iniţieze o măsură care să susţină toate ultilităţile pentru parcuri industriale. Această măsură va apărea cel târziu în luna august„, a precizat Ţurcanu.

3 thoughts on “Florin Ţurcanu vrea să facă şase parcuri industriale în judeţ

  1. domnule fost derutat,tu inca nu ai vazut ca ai castigat alegerile? a trecut campania electorala,acolo promiteai,acum la munca ciobanoiule! ca doar te-am votat!

  2. Da, toate bune, dar cu cultura ce faceti, domnule presedinte, ca aia e stampila Botosanilor si daca faceti greseli aici nu le mai sterge nici Dunarea. Deocamdata decizia cu Ipotestiul e o foarte grava gresela din care nu se stie cum veti iesi cand veti inlelege ce faceti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *