Sindicaliştii militari botoşăneni participă, vineri, la un miting naţional de susţinere a demiterii lui Băsescu

fosti militari la protestSindicalistii militari botosaneni vor participa, sâmbătă, 14 iulie, la mitingul de sustinere a demiterii presedintelui suspendat, organizat în Piata Victoriei din Bucuresti.

Incepand cu data de 14 iulie, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate organizeaza in Capitala si in principalele orase din tara, actiuni de protest fata de tentativa disperata a presedintelui suspendat de a se mentine la putere impotriva vointei nationale, inclusiv prin terfelirea imaginii Romaniei in exterior.

Mitingurile si pichetarile au ca scop constientizarea tuturor cetatenilor Romaniei care doresc restaurarea statului de drept, sa participe la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu.

“Il consideram pe Traian Basescu principalul vinovat pentru lichidarea democratiei constitutionale, incalcarea vointei nationale, anihilarea puterilor in stat, masurile frizand genocidul si subminarea economiei nationale care au lovit toate categoriile socio-profesionale si de varsta din Romania, incalcarea flagranta, in beneficiul sau si al camarilei complice,  a Constitutiei Romaniei si a legislatiei europene.

SCMD a facut apel la toti partenerii din cadrul societatii civile, pentru ca amploarea manifestarilor sa-i convinga pe aliatii din UE si NATO de reaua credinta dovedita de Basescu si complicii sai in prezentarea situatiei din Romania.

Statul de drept poate fi reinstaurat in Romania doar prin demiterea dictatorului Traian Basescu!”, se precizează într-un comunicat de presă.

La Bucuresti primul miting in sprijinul demiterii presedintelui suspendat, va incepe sambata, la orele 10.00, in Piata Victoriei.

3 thoughts on “Sindicaliştii militari botoşăneni participă, vineri, la un miting naţional de susţinere a demiterii lui Băsescu

  1. Cine a facut armata stie cam despre ce terfelire a imaginii vorbesc cadrele militare. Cand unii isi bateau joc de altii in armata, voi unde erati?

  2. -ceausescu a transformat armata romana in agricultori si constructori bine dresati-vezi toate carciumile din bt din aceea vreme. la „revolutie” era de asteptat sa fie „buimaci”si sa traga „la masea” si in tot ce misca.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bineinteles ca in fruntea turmei e nesimtitul de Scurmanici, cu pensia de 4000 de lei, care toata iarna ragea in fata Prefecturii (cu pauze de juma de ora si juma de vodca mla fiecare 2 ore).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *