Florin Ţurcanu: Am găsit la spitale bolnavi care dorm pe jos, pe saltele

Spitalul de Psihiatrie Botoşani

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, se declară nemulţumit de condiţiile în care stau bolnavii la Spitalul Judeţean şi cei de pe secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean. Acesta şi-a trimis consilierii în controale inopinate la spitalele din subordine şi a avut surpriza să constate, pe filmuleţele făcute de aceştia, că bolnavii dorm şi pe jos. Florin Ţurcanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că urmează să ia măsuri în acest sens.

Vă voi prezenta nişte materiale din spitale şi vă veţi pune mâna în cap. Am poze şi vă fac CD-uri la fiecare (nr. la ziarişti). Am găsit bolnavi care dorm pe jos, pe saltele. Am găsit două saloane de la Spitalul de Psihiatrie, care pentru o ţeavă din care  curgea apă acolo au evacuat bolnavii şi dorm câte 100 şi ceva într-un salon, pe jos, pe saltele. Le-am spus ca în cel mai scurt timp să rezolve problema. Am să închid acolo directorii, ca să stea cu nebunii ăia o zi şi o noapte. Mă duc şi-i închid, să doarmă şi ei acolo pe jos, pe saltele„, a spus Ţurcanu.

Preşedintele CJ se declară nemulţumit şi de băile Spitalului Judeţean, care, spune el, sunt fără aerisiere şi „nu poţi să stai acolo, înăuntru, că mori, te înăduşi. Este investiţia lui Oprişanu şi toţi investitorii care au fost în Botoşani. Nu se poate aşa ceva. Este bătaie de joc. Dacă Mimor nu demisionează, când vine prima dată îl închid la nebuni, să stea în salon cu ăia care dorm pe jos„, a adăugat Florin Ţurcanu.

2 thoughts on “Florin Ţurcanu: Am găsit la spitale bolnavi care dorm pe jos, pe saltele

  1. Abereaza acest om cum sa doarma 100 intr-un salon si in picioare dac ia-i pune tot nu incap. Jalnic limnaj, jalnic pentru un presedinte de CJ, cum iti permiti tu Turcanu cu cateva clase sa vorbesti despre doctori in halul acest? pai tu stii cat au invatat acesti oameni, te compari cu munca lor? nici pe un sfert n-ai invatat din cate au invatat ei, credeti ca la medicina se invata ca la zootehnie? si in zootehnie iti trebuie putina cultura.Vai, vai, vai ce conducere avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *