Prefectul le-a cerut primarilor să înceteze să mai aibă divergenţe între ei pe teme electorale

adrian constantinescuPrefectul Adrian Constantinescu s-a întâlnit, vineri, cu primarii şi secretarii oraşelor şi comunelor din judeţ, pentru a pune la punct detaliile cu privire la organizarea în bune condiţii a referendumului de pe 29 iulie. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a făcut un apel către primarii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, ca după finalizarea referendumului să treacă de îndată la igienizarea şcolilor, la amenajarea şcolilor pentru începerea nului şcolar.

Ei ar trebui să aibă bani în bugete. Nu vreau ca 1 septembrie să ne prindă iar cu şcolile în şantier. Sper să nu se întâmple acest lucru„, a spus prefectul.

Adrian Constantinescu a făcut, de asemenea, un apel către primari să înceteze să mai aibă divergenţe pe teme electorale, dat fiind faptul că alegerile locale s-au încheiat, să facă echipă primarul-viceprimarul şi Consiliul Local pentru interesul cetăţenilor.

Timp de patru ani ei vor trebui să colaboreze, motiv pentru care cred că nu trebuie să mai apară certuri între dânşii şi disensiuni. Din păcate, sunt două-trei comune unde am avut sesizări că unii consilieri nu se înţeleg cu conducerile primăriilor, chiar şi viceprimari cu primari„,  a adăugat Constantinescu.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, la această dată au fost delimitate secţiile de votare pentru referendum, fiind în total 417 secţii. Pe 22 iulie se vor trage la sorţi preşedinţii pentru secţiile de votare, urmând ca ulterior aceste secţii să fie completate cu membrii partidelor politice, reprezentante în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *