Fost şef al Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău, preşedinte al ATOP

Dumitru Zmau
Dumitru Zmau

Dumitru Zmău a fost desemnat, vineri, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, acesta fiind ales prin vot secret de membrii ATOP. Dumitru Zmău este şi consilier judeţean.

Dânsul a fost ales de către consilierii judeţeni din ATOP. Au fost constituite comisiile tehnice, conform legii şi urmează ca în următoare şedinţă de Consiliu Judeţean să se emită o decizie prin care se constituie efectiv această autoritate„, a spus subprefectul Sebastian Tocariu.

Din ATOP mai fac parte consilierii judeţeni Florin Bulgaru, Verginel Vacariu, Petre Tupiluş, Gheorghe Vâzdoagă, Sergiu Marian şi membrii de drept, respectiv subprefectul Sebastian Tocariu şi şeful Poliţiei Botoşani, Viorel Şerbănoiu şi Radu Cătălin, reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor. De asemenea, în componenţă există şi trei membri ai comunităţii, persoanele numite fiind Relu Târzioru-primarul oraşului Săveni, Roxana Anuşcă- consilierul preşedintelui CJ şi Vasile Chiru-liderul BNS Botoşani.

3 thoughts on “Fost şef al Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău, preşedinte al ATOP

  1. Avem POLITIA ROMANA, JANDARMERIA ROMANA, POLITIA LOCALA cu comandanti etc. si trebuie sa mai fie si ATOP- AUTORITATEA TERITORIALA DE ORDINE PUBLICA care intr-adevar exista prevazut in lege, dar si aceasta lege a fost data pentru a se mai incasa niste bani de catre unii. Furturi, talharii, crime, spargeri, violuri etc. sunt si vor mai fi, care a fost realizarea acestei autoritati de la infiintare si pana acum ? Numai cheltuirea banilor. Faceti o socoteala 500 lei x 12 membri=6000 lei /luna x12 luni =72 000 lei /an. De unde sunt acesti bani? De la cetatenii acestui oras, judet care platesc taxele . Sunt atatea legi care nu sunt respectate, nu sunt puse in aplicare, dar aceasta prin care se mai ,,mulg,, niste bani se respecta imediat.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicitari,dl Zmau! Avem nevoie in orasul nostru de oameni ca dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *