Directorul Liceului Şendriceni va fi înlocuit în funcţie

 Sergiu Lungu
Sergiu Lungu

Directorul Grupului Şcolar “Al. Vlahuţă” din Şendriceni va fi înlocuit în funcţie, potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Lui Sergiu Lungu i se reproşează mai multe carenţe în activitatea managerială. De altfel, o echipă de control numită prin ordinul prefectului Adrian Constantinescu a constatat, zilele acestea, mai multe nereguli la această unitate de învăţământ.

Prefectul a cerut, de altfel, ca pe baza raportului întocmit de comisie să se dispună măsurile care se impun atât de către Inspectoratul Teritorial de Muncă, cât şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

2 thoughts on “Directorul Liceului Şendriceni va fi înlocuit în funcţie

  1. Daca tot spuneti ca s-au descoperit carente manageriale, ne puteti spune care sunt acestea ? Sau sunt secrete si de fapt trebuia inlocuit directorul? Daca se face un control de la Inspectoratul Teritorial de Munca la prefectura, credeti ca nu se vor descoperi carente atat in domeniul securitatii si sanatatii in munca cat si relatii de munca ? Sunt sigur ca nu platiti ore suplimentare, nu primesc zile libere salariatii pentru orele suplimentare. Atunci credeti ca veti fi schimbat? Cand doriti sa schimbati directorii incetati cu circul controalelor si schimbati pur si simplu daca legea va permite. In privinta bugetului impartit de Consiliul Judetean care a fost aceeasi impartire pe care Tribunalul Botosani a anulat-o, nu aud nimic de nerespecatrea sentintei. Si PD-L -ul nu a respectat sentintele. Atunci care este diferenta intre PD-L si USL?

    1. Sunt convinsa ca aceste carente manageriale apar in toate domeniile, insa sa nu deviem de la subiect. Intr-adevar dl. Lungu merita sa fie schimbat, cred ca trebuia facut acest lucru de multa vreme. Nu este normal sa insulti zilnic persoanle cu care lucrezi, sa iti umilesti colegii. Ceea ce uita dansul este faprul ca in institutiile publice, oricare ar fi acestea, suntem toti colegi, nu este mosia si nici mostenirea nimanui. Dansul este inginer care a terminat facultatea mult dupa timpul normal de studiu si care si-a permis sa insulte colegii cu apelative gen ‘laturi’, sa le insulte studiile, si sa intrebe o doamna profesoara careia i s-a facut rau dupa ‘practica’ ce a declansat totul daca nu i s-ar fi facut rau si la plaja si sa nu se mai planga inutil. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca cei de pe lista indezirabililor ii trimitea la vie ‘sa le mai vina mintea la cap’. Deci, merita sau nu sa fie demis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *