Poliţia botoşăneană derulează Campania „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!”

campanie antispargeri a PolitieiÎn perioada iulie – septembrie 2012, Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Poliţiei Române şi o companie privata de asigurări desfăşoară, la nivel naţional, campania de prevenire a furturilor de şi din autoturisme.

Campania „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!” având ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor de şi din autoturisme, se înscrie în prioritatea naţională „Prevenirea furturilor” şi abordează unul dintre genurile de infracţionalitate care au un aport important la situaţiaoperativă.

La nivelul judeţului Botoşani, campania „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor” vizează transmiterea de recomandări cu caracter preventiv. Promovarea campaniei se va realiza prin prin distribuirea unor materialeinformativ-preventive.
Pentru o comunicare şi o vizibilitate eficientă a mesajelor destinate prevenirii furturilor de şi din autoturisme vor fi desfăşurate întâlniri cu grupuri ţintă (asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi de transport).

Pe parcursul întâlnirilor vor fi prezentate participanţilor aspecte de interes privind furturile de şi din autoturisme, modul de operare a hoţilor precum şi măsurile de protecţie pe care le pot lua pentru a nu fi victime ale unor astfel de infracţiuni.

One thought on “Poliţia botoşăneană derulează Campania „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *