TIR răsturnat la Copălău! Două persoane grav rănite

Doua persoane au fost grav ranite, joi seara, in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe raza localitatii copalau din Judetul Botosani. Accidentul s-a produs ca urmare a rasturnarii unui tir care circula dinspre Botosani spre Frumusica. Soferul camionului a pierdut controlul asupra volanului intr-o curba la dreapta si a intrat pe contrasens, lovind niste persoane care stateau de vorba pe maginea drumului.

Cauza fiind neadaptarea vitezei la conditiile de drum, carosabilul umed, datorita ploii care a avut loc anterior accidentului. In cauza se continua cercetarile urmand a se da solutie procedurala”, a declarat agentul sef principal al Inspectoratului Judetean de Politie, Viorel Anton.

In urma accidentului, soferul de schimb, un barbat de 50 de ani, aflat in cabina TIR-ului, a ramas incarcerat. De asemenea, o persoana de 70 de ani aflata pe marginea drumului a ramas prinsa sub camionul rasturnat, avand nevoie de sprijinul echipelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta pentru a fi scoasa.

  „ La fata locului am constatat un autotractor marca Renault, care a iesit pe partea carosabila si s-a rasturnat in sant, pe partea Botosani-Harlau. Am gasit doua victime, care au fost preluate de catre echipajul de la ambulanta”, a spus seful garzii de interventie al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Alin Carp.

TIR-ul are numere de Bucuresti, dar apartine unei firme din Vrancea si a fost la Botosani pentru a aduce niste animale vii.

Soferul, Cristian Durleac, de 29 de ani, nu a patit nimic. El spune ca nu a avut viteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *