Încă un director de şcoală a demisionat din funcţie

inspectoratul scolar BotosaniConsiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a numit un nou director la Şcoala Lozna, după ce directorul acesteia a demisionat din funcţie. Ilie Oanea a fost înlocuit cu Cristiana Iuliana Vatavu, profesor la aceeaşi unitate de învăţământ. Demisiile încep să curgă şi în rândul directorilor de şcoli, de la instalarea noii conduceri la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Luna trecută, directorul Grupului Şcolar Vorona, Mihai Gicoveanu, dar şi directorul Şcolii Manoleasa, Petronela Teodorescu, au demisionat din funcţii.

4 thoughts on “Încă un director de şcoală a demisionat din funcţie

  1. Felicitări Domnule Primar Lozneanu !!!! V-ați pus fata directoare cred că ați pus-o datorită competențelor sale, cu ocazia aceasta veti fi admirat de toată comunitatea locală. Trăiasca USL si la câți mai multi directori de scoli!!!!!!

  2. E foarte curios ca doamna care a devenit directoare are contractul de munca suspendat,aflandu-se inca in concediu de crestere a copilului..Cum e posibil sa numesti director o persoana care nu e incadrata???Ce le-o fi dat taticul- domnu`primar la inspectori???Doar sarut mana???Rusine consiliului de administratie de la inspectorat!!!…Cica nu e voie sa se faca politica in scoala…Chiar functiile de directori se dau asa…doar pe criterii politice???!!!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    La orlateni e o directoare pdl-ista. Cand va fi inlocuita? Eu am o hotarare definitiva si executorie din 2011 si nu vrea sa o puna in aplicare. Imi cere 10% din suma care trebuie sa o primesc. M-am adresat liderului de sindicat de atunci si zice ca nu crede. Nu a auzit de asa ceva dar e posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *