Inspector şcolar nou de monitorizare curriculum. Vezi cine va ocupa funcţia

Rodica Mighiu, purtator de cuvint al ISJ
Rodica Mighiu, purtator de cuvint al ISJ

Consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a numit, joi, un nou inspector de monitorizare curriculum, după demisia Cameliei Negrii. Potrivit lui Rodica Mighiu, purtătorul de cuvânt al IŞJ, persoana propusă pentru această funcţie este Liliana Chira, profesor la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”. De asemenea, prin venirea la Inspectoratul Şcolar a lui Dragoş Mintici de pe funcţia de director adjunct la Grup Şcolar Alexandru cel Bun, pe acest post a fost numită Ana Maria Loghin.

Până la această dată cinci inspectori şcolari au părăsit Inspectoratul Şcolar Botoşani după preluarea funcţiei de către Mihaela Huncă. Au demisionat până acum Elena Abrahamfi, Liviu Maftei, Oana Vasilache şi Cristina Manolache şi Camelia Negrii.

3 thoughts on “Inspector şcolar nou de monitorizare curriculum. Vezi cine va ocupa funcţia

  1. la inspectoratul asta se produce rotirea cadrelor, sau pleaca ai vostri vin ai nostrii…nu ai auzi sa se organizeze concurs de functii …….tot corupti….unde e tepes?

  2. Mintici doar masina nu o are portacalie. E colorat si in …dos. A fost coleg cu Ada Macovei si aceasta l-a propulsat. La liceul textil nu a facut nik, pe la cursurile de perfectionare nu a fost decat sa ridice diplomele si mapa cu puncte. Acum are alta culoare? Cine il sustine pe asta ?????????

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dar de directorii PDL-isti cand scapam? Sunt cu delegatie si isi fac de cap. Unii mai mult cheltuie din banii scolilor. Astia cand vor fi luati la intrebari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *