Locuinţele ANL nu se mai fac anul acesta

locuinte anlPrimarul Ovidiu Portariuc a anunţat că cele 73 de locuinţe ANL , promise a se construi în cartierul Cişmea, vor fi ridicate anul viitor. El a spus că a fost recent la Ministerul Dezvoltării pentru a purta discuţii pe problema construirii locuinţelor ANL la Botoşani, iar răspunsul a fost acela că nu sunt prevederi bugetare pentru această investiţie.

Din păcate, anul acesta nu mai pot fi finanţate. Vom încerca ca anul acesta să trimitem un buget, pentru ca anul viitor să fie finanţate noile locuinţe ANL„, a spus Portariuc.

El a adăugat că a purtat câteva corespondenţe cu Ministerul Apărării pe problema preluării terenurilor armatei de la Botoşani.

E vorba de o solicitare a dumnealor pentru un schimb de teren, iar municipalitatea nu are la dispoziţie acest teren, pentru că altfel ar fi construit pe terenul respectiv. Suntem acum într-o soluţie de negociere în care să găsim o variantă în care să puntem oferi o parte din locuinţele construite angajaţilor ministerului„, a adăugat Portariuc.

3 thoughts on “Locuinţele ANL nu se mai fac anul acesta

  1. Domnule primar Portariuc, rugati pe cel care se plimba cu masina cu mega-ecranul si care difuza in timpul campaniei electorale clipul cu Victor Ponta in care se angaja ca va va ajuta, sa mearga cu masina in fata guvernlui poate asa Victor Ponta nu va mai minti in timpul campaniei electorale. Dumneavoastra nu aveti nici o vina ca ati fost decat naiv. Cetatenii care v-au crezut si votat, acestia sunt vinovati de sprijinul enorm pe care vi-l acorda Victor Ponta. Data viitoare in timpul campaniei electorale puneti melodia ,, Imi pare bine ca ai luat teapa…,,

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    In campanie se laudau ca vor face si locuinte pentru tineri, model Mazare.
    Au castigat si dintr-o data nu se mai poate, n-am zis eu asa ceva……
    Clar am schimbat o suta de lipitori cu alte 2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *