Florin Ghiorghita catre Portariuc: Ma intereseaza deplasarea dumneavoastra de saptamina trecuta, de la Bucuresti si Constanta, cu ce masina a fost facuta si cu ce combustibil

Florin Ghiorghita
Florin Ghiorghita

Fostul viceprimar Florin Ghiorghita s-a luat in sedinta de Consiliu Local de primarul Ovidiu Portariuc. Acesta i-a cerut primarului sa ii raspunda pe ce bani a mers la Bucuresti si Constanta, saptamina trecuta, si daca si-a luat concediu in zilele respective.

Ma intereseaza deplasarea dumneavoastra de saptamina trecuta, atat la Bucuresti cat si la Constanta, eventual ministerele la care ati fost, cine plateste aceasta deplasare, cu ce masina a fost facuta si cu ce combustibil si, bineinteles, daca ati avut zile de concediu in aceasta perioada„, i-a spus Ghiorghita lui Portariuc.

In replica, primarul municipiului i-a raspuns lui Ghiorghita ca deplasarea in cele doua locatii a fost facuta cu masina personala si ca doar combustibilul pina la Constanta a fost decontat de primarie.

In rest, toate cheltuielile au fost suportate de mine, personal. Deci, inclusiv vizitele la Bucuresti, cazarea si pot sa demonstrez acest lucru’, i-a raspuns Portariuc.

5 thoughts on “Florin Ghiorghita catre Portariuc: Ma intereseaza deplasarea dumneavoastra de saptamina trecuta, de la Bucuresti si Constanta, cu ce masina a fost facuta si cu ce combustibil

  1. A decontat primaria deplasarea la Constanta? de ce? Ca sa se distreze el alaturi de Mazare?
    Inafara de cluburi si petreceri mai stii ceva mai, Portariuc? ca numai de cati bani spargi in petreceri, bautura si trabucuri scumpe aud.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    gheorghita se teme ca nu cumva cineva sa fure mai mult decat a furat el cat a fost viceprimar…stai linistit domnule gheorghita ca e greu sa te intreaca cineva..

  3. A …. S-A DUS CA SA IA LECTII DE LA TATUCI , IN A FACE POLITICA SI ALTE PROSTII , MAI ALES DE LA MASCARICIUL DE MAZARE , CARE I-A CUMPARAT BINE PE ELECTORII CONSTANTEI .

  4. Gheorghita vorbeste de corectitudine?A cam dat-o in bara cu intrebarile astea de procuror!Portariuc e un tip corect,cinstit si asta se vede din primele actiuni!Cati dintre fostii sefi ai Primariei si-au mai platit deplasarile si cazarea din bani proprii?Poate ar fi bine ca cei din Primarie sa verifice deconturi din perioada lui Flutur pentru primar,viceprimari,directori,etc!S-ar putea sa aveti mari suprize!

  5. Oare de ce nu tace Ghiorghita???Nu stie inca ca noul primar este foarte chibzuit in cheltuirea banilor? Cu el nu-ti merge.Trebuie sa calculeze de multe ori si apoi sa cheltuiasca .Oricum,mai Ghiorghita nu esti nici la degetul cel mic al primarului Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *