Gunoiul de la Botoşani va fi cărat cel mai probabil la Săveni

gunoiBotoşaniul va căra cel mai probabil gunoiul la Săveni, până la finalizarea depozitului ecologic de la Stăuceni. La această dată, nu s-a luat nicio decizie  concretă cu privire la depozitarea gunoiului din Botoşani, dat fiind faptul că pe 16 iulie se închide groapa de gunoi din municipiu. Reprezentanţii municipalităţii susţin că deocamdată Ministerul Mediului nu a dat avizul pentru un depozit temporar de deşeuri şi că soluţia ar fi transportul acestuia la Săveni.

De partea cealaltă, reprezentanţii Consiliului Judeţean spun că au primit o adresă de la Urban Serv prin care sunt înştiinţaţi că nu ar mai fi necesar avizul de la Ministerul Mediului pentru groapa proviyorie.

Noi avem un proiect de închidere a gropii actuale, iar cei de la Urban Serv ne spun că în realitate terenul pe care îl solicită dumnealor ca şi groapă provizorie ar face parte din gropa care este acum„, a spus Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele CJ.

Acesta susţine că prima celulă de la depozituil ecologic de la Stăuceni va fi funcţională din luna martie. Primarul Ovidiu Portariuc urmează să aibă o nouă discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, pe problema gunoiului de la Suceava, în cursul acestei săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *