Amendat cu 5000 lei pentru 100 pachete de ţigări

tigari in rezervorÎn după-amiaza zilei de 10 iulie 2012, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Rădăuţi Prut, în colaborare cu lucrătorii vamali din cadrul Serviciului Vamal al Republicii Moldova, au descoperit 100 pachete de ţigări ascunse în rezervorul unui autoturism ce venea din Republica Moldova.

În ziua de 11 iulie 2012, la Biroul Vamal de Frontieră Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru control vamal un autoturism marca VOLKSWAGEN PASSAT înmatriculat în România,  condus de un cetăţean cu român, care, la intrarea în ţară, a declarat că are asupra sa cantitatea legală de ţigarete.

 La controlul amănunţit, efectuat de inspectorii vamali, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 100 pachete de ţigări MONTE CARLO. Ţigările se aflau în rezervorul autorurismului, ambalate în pungi de plastic pentru a fi protejate de contactul cu combustibilul.

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a sancţionat contravenţional şoferul, cu amendă în valoare de 5 000 lei.

Autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *