Aproape 1000 de copii s-au înscris la cursurile de vara „Biblio-vacanța”

Programul Biblio-Vacanța al Bibliotecii Județene Mihai Eminescu Botoșani continuă și vara aceasta. Copiii care doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod plăcut și atractiv învățând lucuri noi pot urma unul sau mai multe din cele 20 de cursuri estivale oferite de instituția amintită.

Limbi străine, lecturi publice, Inițiere în IT, șah, science land, Călător pe terra, reporter de vacanță, artă plastică, clubul de istorie, colecții și colecționari, matematica distractivă, club de jocuri, gramatica pentru toți, origami, street dance și chimie distractivă sunt cursurile pe care copiii, dar și cei adulți le pot urma în perioada iulie-septembrie. Acestea sunt predate de profesori sau angajați ai Bibliotecii botoșănene dar și de copii premianți la diferite discipline sau olimpici. „Bibliovacanța este un prgram tradițional pentru Biblioteca Judeteana Mihai Eminescu prin care reușim să îmbinăm atît pregătirea profesională, educația, instruirea cu petrecerea timpului liber pentru cei tineri”, a declarat Cornelia Viziteu, directorul Bibliotecii Județene Mihai Eminescu Botoșani.

Față de anul trecut, numărul celor care și-au manifestat intenția de a oferi din cunoștințele lor celor mai mici aproape s-a dublat. Predarea se face gratuit la fiecare din cele 20 de cursuri aflate în programul care se va derula vara aceasta în perioada iulie-septembrie. Directorul Bibliotecii Judetene Mihai Eminescu, Cornelia Viziteu a mai declarat că până acum s-au înscris aproape 1000 de copiii la toate cursurile și că adresabilitatea cea mai mare o au cele de limbi străine, adică engleză, franceză, spaniolă și germană. Inscrierile continuă și pe perioada verii , aceasta fiind posibilă pe siteul bibliotecii, bibliotecabotoșani.ro sau la telefon 0231.514696.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *