Liviu Rădăşanu s-a înscris la concursul pentru funcţia de director adjunct la Memorialul Ipoteşti

Liviu Radasanu, directorul DGASPC
Liviu Radasanu, directorul DGASPC Botosani

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Liviu Rădăşanu, s-a înscris la concursul pentru funcţia de director adjunct la Memorialul Ipoteşti. El a spus că de la DGASPC nu şi-a dat încă demisia şi că aşteaptă derularea acestui concurs. Liviu Rădăşanu se află actualmente în concediu de odihnă, iar atribuţiile sale au fost preluate temporar de Daniela Juravle, directorul adjunct al instituţiei.

Aştept concursul şi dacă îl iau voi pleca de la Direcţie. Postul de director adjunct de la Memorialul Ipoteşti este contractual şi îmi convine„, a spus Liviu Rădăşanu.

Această funcţie i-a fost promisă de altfel de preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, care a declarat că activitatea managerială a lui Rădăşanu la Protecţia Copilului a fost una bună.

Concursul pentru funcţia de director adjunct la Memorialul Ipoteşti este programat pentru 8 august, miar înscrierile au fost până pe 6 iulie.

4 thoughts on “Liviu Rădăşanu s-a înscris la concursul pentru funcţia de director adjunct la Memorialul Ipoteşti

  1. La 32 se salariati au 3 directori de la directie de copii la 1000 salariati trebuie 94,4 directori. cu salarii de 3.200 lei/luna.

  2. Mai baietane, da tu stii ce este la Ipotesti? Ai auzit de Eminescu? daca da ce te indreptateste sa crezi ca poti corespunde pentru postul de conducere de aici? Esti eminescolog, ai doctorat in litere sau crezi ca dac ti-a promis ciobanul sef gata esti si corespunzator. Nu uitati ca Crin Antonescu este muzeograf si om cult si cind o sa auda ce faceti voi aici la Ipotesti o sa faca o mare revolutie.

  3. Radasanule, te-ai obisnuit cu functia de director, esti contaminat de acest viciu? Apropo, cate oi te-a costat? Unde isi face tanarul ,,insuratel” concediul? Scuza-ma, tiam pus cateva intrebari ,,intime”! Ce bine iti sta in galben, parca esti un ,,c-c-t plouat”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *