Preşedintele CJ despre acuzele aduse în Monitorul de Suceava: Atâta ştiu, atâta fac. Nu ştiu dacă le-ar conveni să le duc gunoiul măcar o lună

Florin Turcanu, presedinte CJ
Florin Turcanu, presedinte CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, nu a dorit să facă prea multe afirmaţii vizavi de articolul apărut în Monitorul de Suceava, în care a fost numit drept „ţărănoi” pentru că nu mai permite judeţului Suceava să aducă gunoiul în Botoşani. Ţurcanu susţine că atâta timp cât va fi preşedintele Consiliului Judeţean nu va accepta ca Botoşaniul să fie groapa de gunoi a Sucevei.

M-au sunat şi pe mine ieri (nr. luni), de la presă din Suceava şi le-am spus clar, că atâta timp cât sunt preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani nu mai accept ca Botoşaniul să fie groapa de gunoi a Sucevei. Au realizat că, într-adevăr, Consiliul Judeţean este condus de un om care respectă cetăţenii judeţului şi nu face compromisuri pentru a aduce deservicii judeţului Botoşani. Atâta ştiu, atâta fac, dar nu ştiu dacă le-ar conveni să le duc gunoiul măcar o lună„, a spus Ţurcanu.

2 thoughts on “Preşedintele CJ despre acuzele aduse în Monitorul de Suceava: Atâta ştiu, atâta fac. Nu ştiu dacă le-ar conveni să le duc gunoiul măcar o lună

  1. Nu sunt sustinatorul d-ului Turcanu,dar are mare dreptate.De ce trebuie sa fim groapa de gunoi a unor judete care in vechea guvernare au dispus de fonduri preferentiale.Poate ca ar fi bine cei care vor acet lucru sa-si construiasca casa in zona groapei de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *