Medicul spagar ii cere directorului de la Casa Judeteana de Pensii noi despagubiri. Vezi ce suma

Stefan Dodita
Stefan Dodita, directorul Casei Judetene de Pensii

Directorul Casei Judetene de Pensii s-a ales cu noi plangeri penale din partea fostului angajat, medicul Liliana Teodoriu. Stefan Dodita sustine ca medicul i-a cerut, in cele doua plingeri primite recent, despagubiri de nu mai putin de 200.000 euro.  Medicul spagar a facut pina la aceasta data nu mai putin de patru plangeri penale impotriva directorului executiv de la CJP Botosani.

„Medicul suspendat de la Cabinetul de expertiza medicala a facut iar plangeri penale impotriva directorului Casei Judetene de Pensii Botosani. Dansa a reluat acuzatiile din plingerile penale anterioare, solicitand din nou despagubiri morale in valoare de 200.000 euro. Sunt vreo sapte capete de acuzare, respectiv neplata orelor suplimentare, nerespectarea programului de lucru de catre noi fata de ea, mutarea abuziva a cabinetului medical din incinta spatiul inchiriat de la Directia de Sanatate la sediul CJP Botosani„, a precizat Dodita.

Acesta sustine ca pina la aceasta data nu a primit rezolutii de la Parchet nici in cazul primelor doua sesizari penale. Medicul Liliana Teodoriu a fost condamnata la noua ani de inchisoare cu executare, sentinta nefiind definitiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *