Şofer băut, urmărit de poliţie pe străzile din Botoşani

masina politie rutieraUn echipaj de poliţie a încercat să oprească, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 04.00, un şofer băut. Poliţiştii, aflându-se pe strada Octav Onicescu din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, conducătorul acestuia continuându-şi însă deplasarea.

În aceste împrejurări, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, manevră efectuată pe străzile Vârnav, Prieteniei, Bulevard Mihai Eminescu, George Enescu, până la intersecţia cu strada Bucovina, unde conducătorul a oprit în cele din urmă.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Marius Laurenţiu S., din municipiul Botoşani. Întrucât emana halenă alcoolică, acestuia i s-a solicitat   să se supună testării cu aparatul etilotest, însă a refuzat, astfel încât a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto a refuzat şi această procedură.

Şoferul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice sau a testării aerului expirat, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *