Cei mai buni trei elevi botoşăneni la bacalaureat. Vezi cine sunt!

Adelina Trisca Vicol -eleva de 10 la bacalaureat
Adelina Trisca Vicol -eleva de 10 la bacalaureat

Singura medie de zece de la bacalaureat a fost obţinută anul acesta de o elevă de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani. Adelina Trişcă Vicol a obţinut zece pe linie. Adolescenta de 19 ani a fost urmată îndeaproape de o elevă de la Grup Şcolar „Ştefan cel Mare şi Sfânt” de la Vorona, Diana Roşcăneanu, care a luat bacalaureatul cu media 9,96. Următorul în ierarhie este Lucian Ştefan Crăciun, tot de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” care a promovat examenul de maturitate cu media 9,9.

Violeta Cotoc, profesor la Grup Şcolar Vorona, susţine că, deşi procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat din acest an nu este mulţumitor, trebuie evidenţiat faptul că o elevă a Grupului Şcolar „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Vorona, se află pe locul II (cu media 9,96) în ierarhia judeţeană.

Diana Roscaneanu, eleva de nota 9,96 la bacalaureat
Diana Roscaneanu, eleva de nota 9,96 la bacalaureat

Diana Roşcăneanu a fost premiantă de mai multe ori la etapa naţională a concursurilor şi olimpiadelor şcolare.

 „Nu consider că examenul a fost foarte greu, însa am avut emoţii mari până în clipa în care au fost afişate rezultatele. Mă bucur mult pentru note şi, în acelaşi timp, pentru faptul că am putut să arăt că potenţial există oriunde (nu doar la oraş, ci şi în mediul rural). Trebuie doar încurajat şi valorificat. In momentul de faţă,  sper să reuşesc să mă clasez pe un loc la buget la Universitatea de Medicina şi Farmacie din Iaşi”, a declarat Diana Roşcăneanu.

One thought on “Cei mai buni trei elevi botoşăneni la bacalaureat. Vezi cine sunt!

  1. Bravo elevelor si parintilor, care le-au educat si acum sunt mandri de munca lor ! Felicitari si profesorilor care au avut norocul sa lucreze bine si corect cu aceste eleve ! Seriozitatea si munca corecta aduce rezultate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *